AnVitaal

Wandel vitaler door het leven met AnVitaal!


Doortastend als onderneemster liep ik tegen fysieke beperkingen aan. Doorgaan, oplossingen zoeken en vinden, echt in beweging blijven is en was mijn motto. Er is een maar....... Vergeet niet te genieten, te ontspannen en na signalen van je lichaam te luisteren. Dat is soms een struikelblok in het dagelijkse leven. Uit ervaring weet ik hoe fijn het kan zijn even te sparren, je hart te luchten bij een niet betrokkene, en wie weet dan zelfs te (glim)lachen om je situatie.

Mijn passie is om als 'gids' een stuk mee te bewegen op jouw levenspad. Zoals op de foto hierboven te zien is komt er soms een weg met obstakels, kronkels. Privé en/of werkgerelateerde uitdagingen die vragen om oplettendheid anders struikel je.

Door naast elkaar te lopen is er geen afleiding van gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal.
We kijken allebei vooruit, met weinig of geen oogcontact. Zo blijft de aandacht bij jezelf, kun je beter voelen, luisteren, rustig ademen en bewuster praten. Denk maar eens aan de gesprekken tijdens de afwas (op de camping). In de sfeer die er ontstaat èn door mijn prikkelende vragen kun je inzicht, overzicht èn voor-uitzicht terugvinden.


Wel-zijns wandeling oftewel schoonheidsbehandeling voor lijf en brein.
In een mooi natuurgebied starten we met bewustwordings-momenten. Hoe voel je je bij de start? Wandelen, praten, kijken, luisteren, stilte èn een koffiebreak op een sfeervolle locatie. Dan vervolgen we de route en sluiten af met een check; hoe voel je je na deze break van +/- 2,5 uur. 

Traject inzicht, overzicht en voor-uitzicht.
Een kennismakingsgesprek vindt online plaats. Daarin worden verwachtingen en mogelijkheden uitgesproken. Vervolgens plannen we een afspraak/wandeling; klikt het nog steeds kunnen we het traject vormgeven. Afhankelijk van het traject is jouw bijdrage vanaf  € 200,-- ( intake en 4 gesprekken).

Walk-to-Talk en Rouw-en Verlies wandeling per keer of een afgesproken periode.


1-op-1 opstellingen zijn te online of op locatie te ervaren. Wil je een andere kijk op een gebeurtenis? Hoe kun je meerdere posities uitproberen om je gedrag te veranderen?Wat is je rol in het systeem van je familie, gezin, (vrijwilligers)werk? 
Bijdrage € 40,00 per keer. 

 
Werkt het weer niet mee dan heb ik de beschikking tot een aantal werkplekken of kom ik bij u op locatie. 

Therapiesessies

Walk to Talk

U loopt uw eigen levenspad en ik loop een stukje mee. Samen vooruitgaan geeft nieuwe inzichten, uitzichten en overzichten. 

Brisk Walking

Beweging houdt ons lichaam en brein gezond. De nadruk ligt op een actieve vooruitgang. Wat is brisk walking en wat zijn de voordelen voor uw vitaliteit?

1-op-1 opstellingen/ Coaching

Met een-op-een opstellingen kunnen we  jouw patroon, klacht of ziekte opstellen en aankijken. Wat zijn een-op-een opstellingen en hoe werkt het? 

Meer over mij te weten komen?

Stress counseler | brisk walking trainer | vitaliteitscoach | Rouw- en Verlies- post Covid coach